Onder leiding van Frederique weet ons team iedere keer weer met veel passie, creativiteit en een stevige dosis lef een unieke sfeer neer te zetten. We doen dit door authentieke unieke items met nieuwe (design) items te combineren die veelal een natuurlijke uitstraling hebben. In onze showroom, in het hart van Utrecht centrum, is het uitstekend gelukt om onze uniek stijl neer te zetten. Het is meer dan de moeite waard om bij ons inspiratie op te komen doen en het liefst helpen wij u vanzelfsprekend ook om in uw woning  de juiste sfeer neer te zetten. Hierbij kunt u denken aan een basis-interieur, woonaccessoires, wanddecoratie en verlichting. Hiervoor vragen wij voor een adviestraject €75,- per uur (exclusief btw), maar indien u voor €849,- (inclusief btw) bij ons aan items koopt dan is het advies gratis.

Een meer uitgebreid advies voor uw gehele woning inclusief indeling kunt u ook aan ons uitbesteden. Voor dit soort tekeningen, moodboards, selecteren van items en verzorgen van een presentatie vragen wij €1.449,- (inclusief btw) per verdieping. Voor extra advies hanteren wij €75,- (exclusief btw) per uur.

Op onze website onder ‘projecten’ kunt u impressie krijgen van een deel van onze projecten. We geven ook advies aan bedrijven en horeca. Neemt u in dit geval gerust contact met ons op als uw werkomgeving en/of restaurant/bar moet worden ingericht en/of toe is aan vernieuwing. Live Today – Sfeermakers – [email protected] – 06 21 814 339      
Live Today

Live Today