FEST

FEST werd opgericht in 2013 vanuit een persoonlijke behoefte naar goed ontworpen meubilair, zonder de high-end prijzen. Eigenaar Femke Furnée besloot om in deze behoefte te voorzien door zelf betaalbare meubelen en woonaccessoires te ontwerpen: FEST was geboren.

Van dit Nederlands merk hebben wij een bank (KATE)  en  stoelen (Monday chair) staan in onze zaak.

Regelmatig adviseren wij in ons interieuradviesprojecten de meubels van Fest, omdat het goed aansluit in de stijl van onze klanten.

Kate
Deze elegante bank is geschikt voor mensen die houden van een actieve zit. In dit ontwerp van Gijs Papavoine zijn invloeden terug te vinden van Scandinavisch medcentury design. Het onderstel is beschikbaar in hout of staal, dus kies je favoriete maat, bekleding en onderstel en stel de bank samen zoals jij hem graag ziet.

Monday chair
Voor een avond lang tafelen is deze brede eetkamerstoel perfect. De stoel heeft een stoere en energieke uitstraling, waardoor je eethoek net even iets specialer wordt. Vanzelfsprekend is de stoel er met of zonder armleuning. Beide modellen staan in onze showroom. Verder adviseren wij graag over de welke stof en kleur het beste bij uw interieur past.