Bij Live Today worden interieurs en maatwerk meubels ontworpen en vervolgens met het team in uitvoering gebracht. Daarnaast wordt er allerlei moois verkocht; bankstellen van Nederlandse bodem, Deens design, Vintage design items tot sfeervolle lampen en woonaccessoires. De specialiteit van het team is om een mooi geheel te maken.

“Bij Live Today zoeken we naar meubels met een bijzonder verhaal. Naast de herkomst en kwaliteit speelt vanzelfsprekend de uitstraling een essentiele rol bij het selecteren van de collectie. Daarnaast moet het natuurlijk ook vooral mooi zijn en betaalbaar voor een breder publiek”.

Frederique: interieurontwerper

Neutraal, daar houdt ze niet van. Frederique pleit voor meer karakter in het interieur. Dit is ook wat wij in de winkel, aan de Minrebroederstraat in de binnenstad van Utrecht, willen laten zien. De winkel is een plek waar wij mensen willen inspireren. Hier zijn sfeervolle kamers te bewonderen in een unieke stijl. Je kunt hier de sfeer proeven van hoe wij ook jouw woning zouden kunnen inrichten.

Eigen Look and Feel

Frederique heeft tijdens haar studie in allerlei keukens mogen kijken. Zo was het bij een schildersbedrijf een kwestie van ‘kwast pakken en gaan’, maar mocht ze ook ontwerpen bij de gevierde Jan des Bouvries. “Daar heb ik echt heb leren tekenen. De ontwerpers daar tekenden met de hand, gewoon fineliners en papier. Wij vinden de werkwijze authenieker, persoonlijker en meer sfeer meegeven dan een computertekening dus vindt dit een fijne manier van werken.”Het tekenen met de hand heeft zij dan ook niet meer losgelaten.

Een beetje gedurfd mag wel, wat Frederique betreft.“Veel interieurzaken spelen nog iets te veel op ‘safe’ of spelen vooral in op trends wat mij betreft. Ik houd juist van authenticiteit. Van het bij elkaar brengen van bijzondere meubels, accessoires en kleuren tot een mooie balans.”

Direct een afspraak maken? Klik hier