Interieuradvies particulier

Frederique en Pras werken met veel inzet, passie, creativiteit en een stevige dosis lef om een unieke sfeer neer te zetten. We zijn specialistisch in het combineren van verschillende stijlen en hier uniek stijlvol geheel van te maken.We creeren dit door authentieke/unieke items met nieuwe stijlvolle(design) items te combineren die veelal een natuurlijke uitstraling hebben. In onze showroom, in het hart van Utrecht centrum, is het goed gelukt om onze uniek stijl neer te zetten. Het is meer dan de moeite waard om bij ons inspiratie op te komen doen. Het liefst helpen wij u vanzelfsprekend ook om in uw woning  de juiste sfeer neer te zetten. Hierbij kunt u denken aan een basis-interieur, woonaccessoires, wanddecoratie en verlichting. Hiervoor vragen wij voor een adviestraject €75,- per uur (inclusief btw), maar indien u voor €849,- (inclusief btw) bij ons aan items koopt dan is het advies gratis.

Een meer uitgebreid advies voor uw gehele woning inclusief indeling kunt u ook aan ons uitbesteden. Voor dit soort tekeningen, moodboards, selecteren van items (shoppinglist) en verzorgen van een presentatie vragen wij €1.495,- (inclusief btw) per woonruimte (meestal per woonlaag). Voor extra advies of kleinere trajecten hanteren wij €75,- (inclusief btw) per uur.

Op onze website onder ‘projecten’ kunt u impressie krijgen van een deel van onze projecten. Veel van onze interieuradvies opdrachten verrichten wij in de regio Utrecht, maar steeds vaker worden wij benaderd om ook elders in het land onze kunsten te vertonen.

We geven ook advies aan bedrijven en horeca. Neemt u in dit geval gerust contact met ons op als uw werkomgeving en/of restaurant/bar moet worden ingericht en/of toe is aan vernieuwing.

Live Today – Sfeermakers
– info@livetodayutrecht.nl
– 06 21 814 339