[ig_row][ig_column span=”span12″][ig_text enable_dropcap=”no” disabled_el=”no” ]

Phone: 030 53234567
E-mail: info@livetodayutrecht.nl
LiveToday
Minrebroederstraat 6, Utrecht
The Netherlands

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen €5,00 per bestelling, ongeacht de hoeveelheid of de grootte van debestelling. De pakketten worden standaard met DPD afgeleverd methandtekening voor ontvangst.

Bestellingen buiten Nederland worden standaard verzonden met UPS.Voor België en Duitsland bedraagt dit € 8,00. Voor alle overigelanden kunt u contact opnemen via info@livetodayutrecht.nl

Wat is de levertijd?
In de regel bezorgt PostNL uw zending binnen 24 uur nadat het bij ons is opgehaald.
DPDbezorgt 6 dagen in de week. Indien u niet thuis bent, zal de postbodehet pakket een dag later opnieuw aanbieden.
Houdt u alstublieftrekening met het volgende:
– DPD bezorgt op andere tijden dan degewone post.
– Wij hebben geen invloed op het tijdstip vanbezorgen.

Telefonisch bestellen
Het is uiteraardmogelijk om telefonisch uw bestelling door te geven. Een medewerkerzal dan samen met u de bestelling plaatsen, vervolgens krijgt u pere-mail een bestelbevestiging en factuur toegestuurd. U kunt eentelefonische order plaatsen via 030-3243043 .

Afhalen
Het is ook mogelijk om producten bijons af te halen, u kunt via 030-3243043 een afspraak maken wanneer uwilt langskomen. Ons kantoor is voor afhalen geopend van maandag t/mvrijdag van 09.00-15:00 uur.

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
– iDeal:eenvoudig en veilig betalen met uw eigen bankpas in de vertrouwdeomgeving van uw eigen bank.
– CreditCard (Visa en Mastercard)
-PayPal: bestellingen kunnen direct betaald worden via Paypal. U kuntveilig betalen met uw PayPal en eenvoudig met Creditcard of via uwbankrekening.
– Giropay: Duits betaalsysteem, vergelijkbaar metiDeal
– Vooruitbetaling: u boekt het geld door middel vaninternetbankieren of een overschrijvingsformulier over naar onzebankrekening.
– Eenmalige machtiging: u geeft ons toestemming oméénmalig een bedrag van uw rekening te incasseren.

Factuur
Facturen worden alleen digitaal en viae-mail verzonden. Indien de klant niet over een e-mailadres beschiktwordt er een factuur aan de bestelling toegevoegd.
Op aanvraagkunnen facturen altijd digitaal worden nagestuurd.

Hoe kan ik een artikel ruilen of retourneren?
Het is uiteraardmogelijk om producten te ruilen of te retoureren, u dient dit echterwel van tevoren (per e-mail, telefoon) kenbaar te maken.
-Retourzendingen in enveloppen worden niet geaccepteerd aangezienhierdoor de verpakking en/of strips beschadigd kunnen raken.
-Retourzendingen dient u altijd in een doos te verzenden metbegeleidend schrijven zodat wij u snel kunnen helpen.
-Geretourneerde artikelen dienen franco te worden terug gezonden,tenzij de fout door Live Today is veroorzaakt

Live Today
Minrebroederstraat 6, Utrecht

Klacht
Ons streven is dat je tevreden bent metalles wat je bij Live Today koopt. Maar mocht een artikelonverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, is er iets misgegaanmet de bezorging of heb je een klacht? Neem dan meteen contact metons op. We helpen je graag en staan altijd voor je klaar om hetprobleem zo snel mogelijk op te lossen!

Waarom zijn de producten van Live Today goedkoper danvergelijkbare aanbieders
Omdat Live Today het hele productieproceszelf in de hand heeft komen er geen overige verkooppartijen tussen,de lijn loopt direct van de producent(Live Today) naar de consument(u). Veelal beschikken wij ook over gunstige inkoopcondities waardoorwij de kostprijs kunnen verminderen, deze voordelen worden natuurlijkdoorberekend in de verkoopprijs. Ondanks de lagere prijzen is dekwaliteit uitstekend, van veel producten kunt u onafhankelijkeanalyse rapporten vinden op de website. Mocht u nog verdere vragenhebben over de herkomst of kwaliteit van een van onze producten dankunt u uiteraard contact opnemen.

Productinformatie
Alle nodigeproductinformatie kunt u op de website vinden bij het desbetreffendeproduct. Mocht u toch nog productinhoudelijke vragen hebben dan staanwij u graag te woord.

Hoe kan ik mijn klantgegevens wijzigen?
Om je klantgegevens tewijzigen, log je in op www.LiveTodayUtrecht.nl. Klik hiervoor op’Mijn Account’ rechtsboven in het scherm. Vul je e-mailadres enwachtwoord in en klik vervolgens op inloggen. Je kunt nu boven in hetscherm klikken op ‘Account overzicht’ en je gegevens aanpassen.

Aanmelden
Wanneer je nog niet eerder eenbestelling hebt geplaatst op www.LiveTodayUtrecht.nl kun je jeaanmelden door rechtsbovenin de pagina op Inloggen te klikken. Jekomt dan op een pagina met een registratieformulier. Vul hier al jegegevens.

Wachtwoord kwijt
Indien je je wachtwoord bentvergeten, kun je deze als volgt opvragen: Ga naarwww.LiveTodayUtrecht.nl en klik rechtsboven op inloggen. Klikvervolgens op de link ‘wachtwoord vergeten’ vul uw e-mailadres in enu ontvangt e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Kortingscodes
Kortingscode’s zijn codes die ueen korting geven op een bepaald product. Kortingscode’s worden enkelperiodiek bekend gemaakt via de nieuwsbrief van Live Today.

[/ig_text][/ig_column][/ig_row]